Servicii Medicale Gratuite

Servicii Medicale Gratuite

Consiliere pre-avort

Este normal ca o sarcină neplanificată să aducă temeri și multe întrebări.

Vestea bună este că există mai multe  opțiuni. Beneficiază de servicii medicale gratuite și află informații despre avort, adopție și parenting alături de consilieri specializați. 

Centrul de consiliere și informare este un loc sigur, confidențial și liber de prejudecăți, special conceput pentru nevoile tale.

Ecografie & test de sarcină gratuite

Folosim teste de sarcină din urină ce sunt 99% eficiente încă de la 10 zile de la concepție. Dacă efectuezi testului de sarcină la noi și rezultatul este pozitiv, beneficiezi în mod gratuit de ecografia de confirmare a sarcinii. Ecografia îți permite să afli vârsta sarcinii, dacă este în uter și  dacă este viabilă. 

Consilierii noștri îți vor răspunde la toate întrebările tale, pentru ca tu să primești tot sprijinul de care ai nevoie.

Consiliere post-avort

Ai experimentat avortul într-un mod negativ? Peste  25% dintre femeile care au făcut un avort suferă în tăcere de sindromul post-avort. Pune stop suferinței.

Completează online chestionarul de autoevaluare și intră în programul gratuit de consiliere. Vei avea alături de tine un consilier experimentat, plin de compasiune și înțelegere, fără prejudecăți, pregătit pentru a te ajuta să descoperi domeniile din viața ta ce au nevoie de vindecare.

Consiliere și educație sexuală

Ești părinte și nu știi cum să te raportezi la subiectul sexualității?

Ești tânăr, ai întrebări despre sexualitate și nu știi cu cine să vorbești?

Ești profesor și cauți un program de educație sexuală?

Cu experiență de peste 20 de ani, echipa noastră de profesioniști îți oferă ajutorul de care ai nevoie.

Grup de sprijin pentru mame singure

Grupul de sprijin pentru mame singure este un loc primitor unde mamele găsesc încurajare, socializare și înțelegere. Clientele centrului beneficiază de cursuri de puericultură, consiliere familială și ateliere de lucru ce tratează provocările maternității. 

Fiecare clientă a centrului poate beneficia de compania și prietenia altor mămici, bucurându-se de sprijin practic, emoțional și spiritual

Cursuri de formare

Cu peste 22 de ani de experiență în domeniul consilierii femeilor în criză de sarcină,  punem la dispoziția comunității cursuri de formare în consiliere post-avort și consiliere în criza de sarcină.

Cursurile abordează fiecare subiect din punct de vedere psihologic, medical și spiritual.

Aici am făcut un test de sarcină prin care am aflat că sunt însărcinată. Eram foarte derutată, nu știam ce să fac. Dar, Dorina, consiliera mea, m-a susținut și m-a încurajat. Mă bucur că am ajuns aici pentru că nu știam cu cine să vorbesc, nu aveam cine să mă sprijine.”

Pacientă